Parfumtips voor het sterrenbeeld Steenbok

5 januari 2018Notino
De Steenbok is het negende teken van de dierenriem en staat onder invloed van het element aarde. Tot de belangrijkste eigenschappen behoren doelgerichtheid, doorzettingsvermogen en een praktische instelling.

Een Steenbok zal zijn doelen niet opgeven en kan wachten op het resultaat. Hij demonstreert veeleer een serieuze handelwijze. Op Steenbokken kun je in het algemeen vertrouwen. Ze zijn bijzonder ijverig en hebben geen gebrek aan ambitie.

Tot de zwakkere eigenschappen van de Steenbok behoort een mindere mate aan empathie en mededogen. Steenbokken kunnen meedogenloos optreden, wat hun omgeving moeilijk kan accepteren. Ze kunnen problemen hebben met een grotere vrijheid en het hoeven niet bepaald de vermakelijkste metgezellen te zijn.

Net als de andere sterrenbeelden moeten ook de positieve eigenschappen en capaciteiten van de Steenbok gestimuleerd worden. Ze moeten hun zwakkere kanten zo goed mogelijk proberen op te lossen. Dit kan op allerlei verschillende manieren. Een van de mogelijkheden is de keuze van het ideale parfum. Ook een geur draagt immers een zekere energie die iemand helpen kan.

Tips voor parfums voor vrouwen die geboren zijn in het teken van de Steenbok.

De Steenbok houdt niet van experimenten. Hij geeft de voorkeur aan traditie en verlangt kwaliteit. Aan al deze kenmerken wordt volledig door het wereldberoemde merk Chanel voldaan. Voor de Steenbok bevelen we het parfum Chanel Coco Mademoiselle aan, dat de vrouwelijke natuurlijkheid en het zelfvertrouwen ondersteunt. De essentie ervan vult perfect jouw persoonlijkheid aan.

Iedere vrouw heeft soms meer romantiek, tederheid en liefde nodig. Voor de praktische en aardse Steenbok is dat dubbel waar. Juist voor dit doel is het parfum Calvin Klein Eternity Moment beschikbaar, dat bovendien de vrouwelijkheid versterkt. De essentie bevat lychee, pioen, framboos en de prettige geur van rozenhout.

Tips voor parfums voor mannen die geboren zijn in het teken van de Steenbok.

De ambitieuze Steenbok wil natuurlijk succes hebben bij alle activiteiten. Daar is soms een grotere mate aan elegantie bij nodig, evenals het optreden van een heer. Hierbij kan het parfum Armani Eau de Cedre een goede dienst bewijzen. Deze kwaliteitsparfum bevat een kruidige citrusgeur. Het essence is gebaseerd op ceder, kardemom en komijn.

Een meer ontspannen houding en het kunnen vertrouwen op je eigen instincten is precies, wat de man die geboren is in het sterrenbeeld Steenbok (soms tenminste) nodig heeft. Juist dat zijn de belangrijkste redenen om het parfum Hugo Boss Boss In Motion te proberen. Deze parfum vergroot het zelfvertrouwen en stimuleert een actieve levenswijze. Verder is de parfum geschikt voor zowel werk als vrije tijd.

Meer lezen