De beste waterproof mascara‘s – ken je ze?

16 mei 2019Notino
Op het strand of aan het zwembad, tijdens de zomerfeestjes, en tot in de vroegste ochtenduurtjes, tijdens een lange fietstocht of een hete dag doorbrengen in de stad. Een waterproof mascara loopt nooit uit en lijkt wel gemaakt voor de zomer. Maar wat zijn nou de allerbeste?

 

Klassieker onder de waterproof mascara‘s

Max Factor 2000 Calories is al een paar decennia een mascara-legende, en haar „zusje“ Max Factor 2000 Calories Waterproof is al even geliefd. Een waterproof mascara met toegankelijke prijs die het volume van je wimpers tot 30% doet toenemen en zo‘n opvallende pigmentatie heeft dat één beweging volstaat voor een perfecte „dramatische look“. WAUW!

Waterproof mascara voor dag en nacht

Voor een zomerse make-up is de NYX Professional Makeup Worth The Hype gewoon perfect. Deze maakt je wimpers voller, maar tegelijk ook langer, kruimelt niet en plakt je wimpers niet aan elkaar vast, waardoor je er non-stop fantastisch uitzien. En als voor je avondmake-up één laag niet genoeg lijkt, kan je zonder problemen nog een laagje aanbrengen. Het extra dikke borsteltje lijkt er speciaal voor gemaakt.

Hypnotiserende look

Een hypnotiserende look heb je gegarandeerd met de voor gevoelige ogen waterproof mascara Lancôme Hypnose Doll Eyes. In de mooi versierde huls schuilt namelijk een mascara die verrijkt is met nylon, die de wimpers extra glans geeft. In de samenstelling vind je ook twee soorten was terug, die de pigmenten aan de wimpers doen kleven zolang jij dit maar wilt. En met het conische borsteltje breng je zonder problemen de mascara aan op de wimpers in je binnenste ooghoek!

Perfect gekrulde wimpers

De mascara Collistar Mascara Infinito springt letterlijk in het oog. De gouden huls vind je zelfs terug in een overvolle make-up tas (of handtas) en als je geen voorstander bent van de klassieke mascara borsteltjes, dan zal de Collistar Mascara Infinito met een plastic borsteltje je zeker bevallen. Hiermee is een perfecte make-up slechts een kwestie van enkele snelle bewegingen. Bovendien laat het je wimpers prachtig krullen...

Mascara voor een nepwimper effect

De waterproof mascara Estée Lauder Sumptuous Extreme is verrijkt met de innovatieve formule Extreme Bold Volume™, die schuim combineert met drie verschillende soorten vezels voor een maximale volume. De vezels verlengen en vermeerderen de wimpers, terwijl het Lash-Advancing Vitamin Complex ze voedt en versterkt zodat ze mooi en veerkrachtig blijven. Een droom die in vervulling gaat voor de liefhebbers van nepwimpers!

Meer lezen