DE BESTE ANTIRIMPELCRÈMES

7 januari 2020Notino
Ben je een geluksvogel die de ideale bodyguard van je huid al heeft gevonden of ben je nog steeds op zoek? Het vinden van een effectieve crème tegen rimpels die geschikt is voor je huid is als het zoeken van een naald in een hooiberg. In onze handleiding maak je kennis met de beste crèmes ingedeeld naar huidtype en leeftijd.

 

De keuze is belangrijk

Om de huidcrème goed te laten werken en de verwachte resultaten te verkrijgen, is het noodzakelijk om zorgvuldig te kiezen. Het heeft bijvoorbeeld geen zin om producten voor de rijpe huid te gebruiken als je jong bent, omdat je geen betere resultaten zult bereiken - deze crèmes zijn namelijk op maat gemaakt voor huid die hormonale veranderingen in de menopauze ondergaat. De jonge huid kan niet alle effectieve ingrediënten uit zo'n product halen, maar slechts het deel dat geschikt is voor de jonge huid.

Denk ook aan je ogen en hals

Een crème smeer je op de gereinigde huid van je gezicht en hals. Ja, je gezicht is je visitekaartje, maar de fijne huid op je hals kan heel snel je leeftijd onthullen. Als je haar dezelfde verzorging als je gezicht geeft, kun je op latere leeftijd nog steeds trots zijn op je mooie decolleté - en dat is toch de moeite waard! En als je de voornemens voor het behouden van een jeugdige uitstraling echt serieus neemt, begin je op tijd met een antirimpel-oogcrème.

De beste antirimpelcrèmes volgens leeftijd

30 jaar

Dankzij de herstellende crème Mizon Multi Function Formula verschijnen de eerste rimpels in een vertraagd tempo. De crème bevat namelijk slak-secretiefiltraat - een van de populairste Koreaanse ingrediënten. Probeer het gewoon en denk niet aan het schelpdier! Dankzij de samenstelling is de crème ook geschikt voor de gemengde huid met een neiging tot acne, omdat hij verzacht, glad maakt en de poriën niet verstopt. Hij werkt trouwens ook als een geweldige primer onder make-up!

35 jaar

Rond je 35e verjaardag is het de hoogste tijd om je beste antirimpelcrème te kiezen en deze te omarmen als je dagelijkse hulpje. Je kunt gaan voor L’Oréal Paris Hyaluron Specialist die voor diepe hydratatie zorgt, fijne rimpels gladstrijkt en dankzij de beschermende factor SPF20 beschermt de crème je huid de hele dag lang. Tijdens de nachtregeneratie belasten de producten met SPF je huid echter onnodig veel – je kunt ze beter vervangen door bijvoorbeeld de antirimpelcrème Biotherm Blue Therapy Accelerated die de afweer van de huid verhoogt, waardoor veroudering wordt vertraagd. Het wonderbaarlijke ingrediënt komt deze keer niet van een weekdier maar Algae, de zogenaamde alg van jeugd.

40 jaar

Lancôme biedt al enkele jaren de populaire lijn Rénergie die zich op de antirimpelverzorging en verslapte contouren richt. Daarmee kun je gegarandeerd uitzien als Heather Locklear in de film Flirting with Forty! Volgens ons is Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra de beste antirimpelcrème omdat het je huid verheldert en verstrakt, kleine rimpels verwijdert en donkere vlekken op je huid egaliseert. Wees voorbereid voor een drukke dag met Neutrogena Cellular Boost met SPF20 die de veroudering direct in de cellen tegengaat en die vitamine C bevat voor snellere regeneratie. Aandacht van al je collega‘s verzekerd!

50 jaar

Vijftig tinten grijs? Echt niet, Perricone MD, het langverwachte merk op de Nederlandse markt, laat je stralen met haar producten die bekend staan om hun unieke effectieve samenstelling. High Potency Classics is een intens hydraterende gel-crème die de moleculen met hyaluronzuur tot in de diepste huidlagen brengt. Je gezicht wordt gladder en zachter en zelfs een droge huid neemt afscheid van rimpels.

60 jaar

Je begrijpt dat je huid het beste verdient. De luxe verjongende creme voor rijpe huid Decléor Orexcellence met extracten van pioenrozen en magnolia, zorgen voor een onweerstaanbaar gevoel van zachte en gladde huid. Je huid straalt, fijne rimpels zijn weg en je contouren zijn strakker. Met de juiste hulpmiddelen kun je er na je zestigste verjaardag nog steeds attractief uitzien!

Meer lezen