Ga naar hoofdcontent

Festival look – Ontdek een frisse look met pastelgroene tinten

Wil je op de zomerfestivals graag de aandacht trekken? Met stralende kleuren zul je er volmaakt uitzien. Een lichte foundation en nude lippen onderstrepen je ogen, waardoor iedereen je gezien zal hebben.

Gezicht

De H2O Hydrate Primer legt een perfecte basis om je foundation in in te werken. Gebruik over de primer de IRL Filter Longwear Foundation om je huid mooi te matteren met een middelmatige tot volledige dekking. De foundation is verrijkt met niacinamide en blijft tot wel 16 uur lang zitten. Breng tot slot het Super Matte Pressed poeder aan om je make-up te fixeren en je huid nog meer te matteren.

Ogen

Doe op je oogleden de groene tinten uit het palet Animal Magic om een volmaakte zomerse look mee tevoorschijn te toveren. Trek daarna met de Water Activated Liner’s met een penseeltje een lijntje van je binnenste ooghoek over je ooglid naar je buitenste ooghoek en boven je wenkbrauwen totdat je weer terug je binnenste ooghoek bereikt. Creëer een golvend effect met de eyeliner Slick Flick. Rond je oogmake-up af met mascara.

Lippen

Bij opvallend opgemaakte ogen zijn nude lippen het mooist. Gebruik eerste de lipliner Super Fill tint Sugar om een lijn rond je lippen te trekken. Breng daarna de matte lippenstift Piece of Cake aan, die niet plakt en je lippen niet uitdroogt.