Ga naar hoofdcontent

Oproep aan alle beauty kenners!

Ben jij altijd opzoek naar de beste en nieuwste beauty producten? Vinden je vrienden je een beauty gek? Wil je steeds maar bestaande of de nieuwste beauty producten testen? Kies je ook liever een plek om te shoppen die bekend staat om een compleet aanbod met alleen toonaangevende merken? Meld je dan vandaag nog aan als een Notino Blogger! We zijn op zoek naar product liefhebbers, voor het testen, beoordelen en adviseren van onze beauty producten die we aanbieden of gaan aanbieden in de toekomst, Wij willen JOU!

Werk omschrijving voor de Beauty Blogger:

Notino is op zoek naar bloggers die het leuk vinden om recensies te schrijven en video reviews te maken over parfums, make-up, lichaamsproducten, badproducten en alle andere soorten beauty producten. Afhankelijk van onze overeenkomst sturen we je allerlei beauty producten toe om te testen, vanzelfsprekend mag je de producten ook houden. Wij zoeken bloggers die enthousiast zijn, veel energie hebben en nieuwsgierig zijn. Fashion bloggers zijn ook welkom!

Als je geïnteresseerd bent in het beoordelen van producten voor Notino, klikt dan op de onderstaande link en vul ons formulier in.

KLIK HIER VOOR AANMELDEN

Heb je een vraag? Mail ons.
Door verzending zal de vennootschap Notino Benelux BV uw gegevens verwerken ter afwikkeling van uw verzoek op basis van een rechtmatig belang. In overeenstemming met het Privacybeleid, kunt u een bezwaar indienen tegen het gebruik van uw persoonlijke gegevens.