Baylis & Harding Beauticology Frosted SprinklesDouchecrème

Baylis & Harding Beauticology Frosted Sprinkles Douchecrème
Baylis & Harding Beauticology Frosted Sprinkles Douchecrème
500 ml

Code: BAH04229 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Profiteer van gratis verzending op alle bestellingen.

Product beschrijving Baylis & Harding Beauticology Frosted Sprinkles
Kenmerken

De douchecrème Baylis & Harding Beauticology Frosted Sprinkles zal de huid van je lichaam verwennen en geeft hem bij het wassen de benodigde hydratatie en voeding.

Kenmerken:

  • reinigt zacht de huid en verwijdert vuil
  • de huid is fluweelzacht en glad

Hoe te gebruiken:
Breng aan bij douchen of baden. Breng aan op de huid van het hele lichaam en spoel vervolgens af met warm water. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Baylis & Harding

Het Britse familiebedrijf Baylis & Harding produceert al sinds 1970 glamoureuze geuren en eersteklas cosmetica. De producten van Baylis & Harding zijn ontworpen om je zintuigen te prikkelen. Dankzij de zorgvuldige selectie van geurstoffen en hun ongebruikelijke combinaties, kun je een echt olfactorisch genot ervaren dat naar je toe komt direct vanuit het hart van Engeland.

De geurrijke verzorging van Baylis & Harding zorgt voor aangename momenten van ontspanning in combinatie met uitstekende zorg voor je huid. Alle producten zijn hypoallergeen en hebben een stijlvolle verpakking die meteen je aandacht trekt. Dankzij deze eigenschappen is elke geschenkset van Baylis & Harding een ideale cadeau voor je dierbaren.

Review Baylis & Harding Beauticology Frosted Sprinkles