Bath & Body Works White Barn Mahogany Teakwood

Geurkaars

Bath & Body Works White Barn Mahogany Teakwood Geurkaars
Bath & Body Works White Barn Mahogany Teakwood Geurkaars
Bath & Body Works White Barn Mahogany Teakwood Geurkaars
Actie
Nieuw
23,90

Code: BBO01275 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
donderdag 25-10-2018
Bath & Body Works White Barn Mahogany Teakwood
| 23,90

Beschrijving van het parfum Bath & Body Works White Barn Mahogany Teakwood

Geurkaars Bath & Body Works White Barn Mahogany Teakwood geeft je huis een heerlijke geur om een gezellige sfeer te creëren waardoor je zich altijd goed voelt.

Kenmerken:

  • houtachtige geur

Hoe te gebruiken:
Plaats de kaars op een voldoende hittebestendig oppervlak. Laat hem niet langer dan 4 uur branden. Laat hem nooit helemaal opbranden. Laat de brandende kaars nooit onbeheerd achter in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden.

Over het merk Bath & Body Works

Het merk Bath & Body Works is opgericht in 1990 in het Amerikaans Ohio, breidde zich snel uit en ontwerpt nu de meest populaire geuren in Amerika. Het bedrijf is trots op zijn verplichting – over de gehele wereld de nieuwste trends en de fraaiste geuren te ontdekken, om de klanten steeds geurige producten van topkwaliteit te kunnen aanbieden.

De filosofie van Bath & Body Works is om met eenvoudige, aanname rituelen van de dagelijkse persoonlijke zorg het emotionele en psychologische welzijn te verbeteren. Daartoe heeft het merk een breed scala van cosmetische producten met originele geuren ontworpen.

De body sprays en eaux de toilette van Bath & Body Works zijn bovendien vervaardigd in samenwerking met gerenommeerde meesterparfumeurs als Honorine Blanc, Clement Gavarry en David Apel.

De parfumproducten Bath & Body Works maken elke dag gegarandeerd aangenamer.