Bath & Body Works Tutti Dolci Sweet Lemon Buttercup

Bodycrème voor Vrouwen 226 gr

Bath & Body Works Tutti Dolci Sweet Lemon Buttercup Bodycrème voor Vrouwen  226 gr
Bath & Body Works Tutti Dolci Sweet Lemon Buttercup Bodycrème voor Vrouwen  226 gr
Bath & Body Works Tutti Dolci Sweet Lemon Buttercup Bodycrème voor Vrouwen  226 gr
Bodycrème voor Vrouwen 226 gr
13,50

Code: BBO0540 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 26-6-2018

Beschrijving van het parfum Bath & Body Works Tutti Dolci Sweet Lemon Buttercup

De geparfumeerde body-crème Bath & Body Works Tutti Dolci Sweet Lemon Buttercup wordt een integraal onderdeel van je dagelijkse huidverzorging. Hydrateert perfect, voedt en geeft een onweerstaanbare geur van het parfum uit dezelfde lijn.

Over het merk Bath & Body Works

Het merk Bath & Body Works is opgericht in 1990 in het Amerikaans Ohio, breidde zich snel uit en ontwerpt nu de meest populaire geuren in Amerika. Het bedrijf is trots op zijn verplichting – over de gehele wereld de nieuwste trends en de fraaiste geuren te ontdekken, om de klanten steeds geurige producten van topkwaliteit te kunnen aanbieden.

De filosofie van Bath & Body Works is om met eenvoudige, aanname rituelen van de dagelijkse persoonlijke zorg het emotionele en psychologische welzijn te verbeteren. Daartoe heeft het merk een breed scala van cosmetische producten met originele geuren ontworpen.

De body sprays en eaux de toilette van Bath & Body Works zijn bovendien vervaardigd in samenwerking met gerenommeerde meesterparfumeurs als Honorine Blanc, Clement Gavarry en David Apel.

De parfumproducten Bath & Body Works maken elke dag gegarandeerd aangenamer.

Beoordeling Bath & Body Works Tutti Dolci Sweet Lemon Buttercup

Nieuwe recensie toevoegen

flaconontwerp
uithoudingsvermogen van de geur
intensiteit
algemene indruk
Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.
Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!

Menu