Bath & Body Works Rose Water & Ivy

Geurkaars 411 gr I. New York

Bath & Body Works Rose Water & Ivy Geurkaars 411 gr I. New York
Bath & Body Works Rose Water & Ivy Geurkaars 411 gr I. New York
Bath & Body Works Rose Water & Ivy Geurkaars 411 gr I. New York
Nieuw
411 g
28,40

Code: BBO01292 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 20-11-2018
Bath & Body Works Rose Water & Ivy
411 g | 28,40

Beschrijving van het parfum Bath & Body Works Rose Water & Ivy

Geurkaars Bath & Body Works Rose Water & Ivy geeft je huis een heerlijke geur om een gezellige sfeer te creëren waardoor je zich altijd goed voelt.

Kenmerken:

  • bloemige geur
  • frisse geur

Hoe te gebruiken:
Plaats de kaars op een voldoende hittebestendig oppervlak. Laat hem niet langer dan 4 uur branden. Laat hem nooit helemaal opbranden. Laat de brandende kaars nooit onbeheerd achter in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden.

Samenstelling

Samenstelling
Klimop, Muskus, Witte Roos

Over het merk Bath & Body Works

Het merk Bath & Body Works is opgericht in 1990 in het Amerikaans Ohio, breidde zich snel uit en ontwerpt nu de meest populaire geuren in Amerika. Het bedrijf is trots op zijn verplichting – over de gehele wereld de nieuwste trends en de fraaiste geuren te ontdekken, om de klanten steeds geurige producten van topkwaliteit te kunnen aanbieden.

De filosofie van Bath & Body Works is om met eenvoudige, aanname rituelen van de dagelijkse persoonlijke zorg het emotionele en psychologische welzijn te verbeteren. Daartoe heeft het merk een breed scala van cosmetische producten met originele geuren ontworpen.

De body sprays en eaux de toilette van Bath & Body Works zijn bovendien vervaardigd in samenwerking met gerenommeerde meesterparfumeurs als Honorine Blanc, Clement Gavarry en David Apel.

De parfumproducten Bath & Body Works maken elke dag gegarandeerd aangenamer.