Bath & Body Works Rose

Bodyspray voor Vrouwen 236 ml

Bath & Body Works Rose Bodyspray  voor Vrouwen  236 ml
Bath & Body Works Rose Bodyspray  voor Vrouwen  236 ml
Bath & Body Works Rose Bodyspray  voor Vrouwen  236 ml
236 ml
13,90

Code: BBO01492 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
woensdag 21-11-2018
Bath & Body Works Rose
236 ml | 13,90

Beschrijving van het parfum Bath & Body Works Rose

De lichaamsbalsem Bath & Body Works Rose zal je dagelijkse huidverzorging veraangenamen. Hydrateert perfect de huid en laat het elegant geurend achter voor lange uren. Hij is een uitstekende aanvulling op de geur uit dezelfde collectie.

Samenstelling

Samenstelling
Jasmijn, Muskus, Roze Water

Over het merk Bath & Body Works

Het merk Bath & Body Works is opgericht in 1990 in het Amerikaans Ohio, breidde zich snel uit en ontwerpt nu de meest populaire geuren in Amerika. Het bedrijf is trots op zijn verplichting – over de gehele wereld de nieuwste trends en de fraaiste geuren te ontdekken, om de klanten steeds geurige producten van topkwaliteit te kunnen aanbieden.

De filosofie van Bath & Body Works is om met eenvoudige, aanname rituelen van de dagelijkse persoonlijke zorg het emotionele en psychologische welzijn te verbeteren. Daartoe heeft het merk een breed scala van cosmetische producten met originele geuren ontworpen.

De body sprays en eaux de toilette van Bath & Body Works zijn bovendien vervaardigd in samenwerking met gerenommeerde meesterparfumeurs als Honorine Blanc, Clement Gavarry en David Apel.

De parfumproducten Bath & Body Works maken elke dag gegarandeerd aangenamer.