Bath & Body Works Rainforest Gardeniahuisparfum

Bath & Body Works Rainforest Gardenia huisparfum
Bath & Body Works Rainforest Gardenia huisparfum
42,5 gr
14,40

Code: BBO01890 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 31-1-2020
UPS Air Mail
morgen al donderdag 30-1-2020
  • Beschrijving van het parfum
  • Over het merk
  • Review

Beschrijving van het parfum Bath & Body Works Rainforest Gardenia
Samenstelling

De thuisspray Bath & Body Works Rainforest Gardenia verfraait met een enkele klik prachtig de ruimtes in je interieur. Dankzij het onmiddellijke effect kan je genieten van een aangename geur, altijd als je daar behoefte aan hebt.

Kenmerken:

  • bloemige geur

Hoe te gebruiken:
Hij kan ook worden gebruikt voor de fabricage van stoffen. De geuren zijn speciaal ontwikkeld, zodat ze geen vlekken op de stof veroorzaken. De spray is geschikt voor kleine ruimtes. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Als een vulling in contact komt met de huid, was die dan onmiddellijk met overvloedig water en zeep. In het geval van contact met de ogen gedurende een aantal minuten spoelen met water. Bevat een zeer licht ontvlambare aerosol. Bescherm tegen hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere warmtebronnen. De container staat onder druk. Deze kan barsten bij verhitting of beschadiging.

Samenstelling

Karakter van de huisparfum
bloemen

Over het merk Bath & Body Works

Bad & Body Works – dat is liefde nadat je voor de eerste maal geroken hebt. Het is een van de grootse Amerikaanse cosmeticamerken, gespecialiseerd in lichaamscosmetica en woningaccessoires met de fijnste geuren. Het bedrijf zoekt altijd de interessantste trends en de meest onweerstaanbare geurcombinaties, waardoor elke dag van jou een mooie dag wordt.

De filosofie van Bath & Body Works is om het welzijn van mensen te verbeteren via de dagelijkse verzorgingsrituelen. Hiervoor heeft het merk een breed scala aan cosmetica-preparaten met originele geuren ontwikkeld. De lichaamscosmetica van Bath & Body Works is bovendien ontworpen in samenwerking met gerenommeerde parfumeurs.

Ook de kaarsen van Bath & Body Works zijn erg populair, omdat je daarmee in elk interieur een unieke en comfortabele sfeer creëert. Bovendien is het moderne en speelse design van de kaarsen een geweldige aanvulling op elk interieur.

Laat je dag lekker ruiken met de geurige producten van het merk Bath & Body Works.

Review Bath & Body Works Rainforest Gardenia