Bath & Body Works Peony

Douchegel voor Vrouwen 295 ml

Bath & Body Works Peony Douchegel voor Vrouwen  295 ml
Bath & Body Works Peony Douchegel voor Vrouwen  295 ml
Bath & Body Works Peony Douchegel voor Vrouwen  295 ml
Douchegel voor Vrouwen 295 ml
13,50

Code: BBO0351 | 1 stuk(s) op voorraad
st
GLS
vrijdag 21-12-2018
Bath & Body Works Peony
Douchegel voor Vrouwen 295 ml | 13,50

Beschrijving van het parfum Bath & Body Works Peony

Het douchegel Bath & Body Works Peony is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Het geeft frisheid en laat de huid zacht en vol van geur achter, wat de zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen vergroot. Elke wasbeurt zal hierdoor een geweldige ervaring worden.

Over het merk Bath & Body Works

Bad & Body Works – dat is liefde nadat je voor de eerste maal geroken hebt. Het is een van de grootse Amerikaanse cosmeticamerken, gespecialiseerd in lichaamscosmetica en woningaccessoires met de fijnste geuren. Het bedrijf zoekt altijd de interessantste trends en de meest onweerstaanbare geurcombinaties, waardoor elke dag van jou een mooie dag wordt.

De filosofie van Bath & Body Works is om het welzijn van mensen te verbeteren via de dagelijkse verzorgingsrituelen. Hiervoor heeft het merk een breed scala aan cosmetica-preparaten met originele geuren ontwikkeld. De lichaamscosmetica van Bath & Body Works is bovendien ontworpen in samenwerking met gerenommeerde parfumeurs.

Ook de kaarsen van Bath & Body Works zijn erg populair, omdat je daarmee in elk interieur een unieke en comfortabele sfeer creëert. Bovendien is het moderne en speelse design van de kaarsen een geweldige aanvulling op elk interieur.

Laat je dag lekker ruiken met de geurige producten van het merk Bath & Body Works.

Beoordeling Bath & Body Works Peony

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!