Bath & Body Works Men Ocean

Deo Spray voor Mannen 104 gr

Bath & Body Works Men Ocean Deo Spray voor Mannen 104 gr
Bath & Body Works Men Ocean Deo Spray voor Mannen 104 gr
Deo Spray voor Mannen 104 gr

Code: BBO0796 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Bath & Body Works Men Ocean
Deo Spray voor Mannen 104 gr

Beschrijving van het parfum Bath & Body Works Men Ocean

De geparfumeerde deospray Bath & Body Works Men Ocean is een uitstekende aanvulling op de geur uit dezelfde reeks. Bestrijdt effectief ongewenst zweten, verzorgt de huid van de oksels, en houdt hem vele uren heerlijk geurig en fris.

Over het merk Bath & Body Works

Bad & Body Works – dat is liefde nadat je voor de eerste maal geroken hebt. Het is een van de grootse Amerikaanse cosmeticamerken, gespecialiseerd in lichaamscosmetica en woningaccessoires met de fijnste geuren. Het bedrijf zoekt altijd de interessantste trends en de meest onweerstaanbare geurcombinaties, waardoor elke dag van jou een mooie dag wordt.

De filosofie van Bath & Body Works is om het welzijn van mensen te verbeteren via de dagelijkse verzorgingsrituelen. Hiervoor heeft het merk een breed scala aan cosmetica-preparaten met originele geuren ontwikkeld. De lichaamscosmetica van Bath & Body Works is bovendien ontworpen in samenwerking met gerenommeerde parfumeurs.

Ook de kaarsen van Bath & Body Works zijn erg populair, omdat je daarmee in elk interieur een unieke en comfortabele sfeer creëert. Bovendien is het moderne en speelse design van de kaarsen een geweldige aanvulling op elk interieur.

Laat je dag lekker ruiken met de geurige producten van het merk Bath & Body Works.

Beoordeling Bath & Body Works Men Ocean

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!