Bath & Body Works In the Sun

Bodyspray voor Vrouwen 236 ml

Bath & Body Works In the Sun Bodyspray  voor Vrouwen  236 ml
Bath & Body Works In the Sun Bodyspray  voor Vrouwen  236 ml
Bath & Body Works In the Sun Bodyspray  voor Vrouwen  236 ml
236 ml
15,90

Code: BBO01073 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 18-12-2018
Bath & Body Works In the Sun
236 ml | 15,90

Beschrijving van het parfum Bath & Body Works In the Sun

De lichaamsspray Bath & Body Works In the Sun is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde collectie. Laat de huid heerlijk geurend achter, waardoor hij je op elk moment van de dag een nieuwe portie energie en zelfbewustzijn geeft.

Samenstelling

Samenstelling
Neroli, Sandelhout

Over het merk Bath & Body Works

Bad & Body Works – dat is liefde nadat je voor de eerste maal geroken hebt. Het is een van de grootse Amerikaanse cosmeticamerken, gespecialiseerd in lichaamscosmetica en woningaccessoires met de fijnste geuren. Het bedrijf zoekt altijd de interessantste trends en de meest onweerstaanbare geurcombinaties, waardoor elke dag van jou een mooie dag wordt.

De filosofie van Bath & Body Works is om het welzijn van mensen te verbeteren via de dagelijkse verzorgingsrituelen. Hiervoor heeft het merk een breed scala aan cosmetica-preparaten met originele geuren ontwikkeld. De lichaamscosmetica van Bath & Body Works is bovendien ontworpen in samenwerking met gerenommeerde parfumeurs.

Ook de kaarsen van Bath & Body Works zijn erg populair, omdat je daarmee in elk interieur een unieke en comfortabele sfeer creëert. Bovendien is het moderne en speelse design van de kaarsen een geweldige aanvulling op elk interieur.

Laat je dag lekker ruiken met de geurige producten van het merk Bath & Body Works.

Beoordeling Bath & Body Works In the Sun

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!