Bath & Body Works Honolulu Sun

Douchegel voor Vrouwen 295 ml

Bath & Body Works Honolulu Sun Douchegel voor Vrouwen  295 ml
Bath & Body Works Honolulu Sun Douchegel voor Vrouwen  295 ml
Bath & Body Works Honolulu Sun Douchegel voor Vrouwen  295 ml
295 ml
12,40

Code: BBO01403 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 20-11-2018
Bath & Body Works Honolulu Sun
295 ml | 12,40

Beschrijving van het parfum Bath & Body Works Honolulu Sun

Het douchegel Bath & Body Works Honolulu Sun is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Het geeft frisheid en laat de huid zacht en vol van geur achter, wat de zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen vergroot. Elke wasbeurt zal hierdoor een geweldige ervaring worden.

Samenstelling

Samenstelling
Citrusvruchten, Kokos, Muskus, Palmblad, Zand, Zeebries

Over het merk Bath & Body Works

Het merk Bath & Body Works is opgericht in 1990 in het Amerikaans Ohio, breidde zich snel uit en ontwerpt nu de meest populaire geuren in Amerika. Het bedrijf is trots op zijn verplichting – over de gehele wereld de nieuwste trends en de fraaiste geuren te ontdekken, om de klanten steeds geurige producten van topkwaliteit te kunnen aanbieden.

De filosofie van Bath & Body Works is om met eenvoudige, aanname rituelen van de dagelijkse persoonlijke zorg het emotionele en psychologische welzijn te verbeteren. Daartoe heeft het merk een breed scala van cosmetische producten met originele geuren ontworpen.

De body sprays en eaux de toilette van Bath & Body Works zijn bovendien vervaardigd in samenwerking met gerenommeerde meesterparfumeurs als Honorine Blanc, Clement Gavarry en David Apel.

De parfumproducten Bath & Body Works maken elke dag gegarandeerd aangenamer.