Bath & Body Works Eucalyptus Mint

Huisparfum 42,5 gr

Bath & Body Works Eucalyptus Mint Huisparfum 42,5 gr
Bath & Body Works Eucalyptus Mint Huisparfum 42,5 gr
Bath & Body Works Eucalyptus Mint Huisparfum 42,5 gr
Huisparfum 42,5 gr
15,90

Code: BBO0231 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
donderdag 13-12-2018
Bath & Body Works Eucalyptus Mint
Huisparfum 42,5 gr | 15,90

Beschrijving van het parfum Bath & Body Works Eucalyptus Mint

De thuisspray Bath & Body Works Eucalyptus Mint verfraait met een enkele klik prachtig de ruimtes in je interieur. Dankzij het onmiddellijke effect kan je genieten van een aangename geur, altijd als je daar behoefte aan hebt.

Kenmerken:

  • frisse geur

Hoe te gebruiken:
Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Als een vulling in contact komt met de huid, was die dan onmiddellijk met overvloedig water en zeep. In het geval van contact met de ogen gedurende een aantal minuten spoelen met water. Bevat een zeer licht ontvlambare aerosol. Bescherm tegen hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere warmtebronnen. De container staat onder druk. Deze kan barsten bij verhitting of beschadiging.

Samenstelling

fris

Over het merk Bath & Body Works

Bad & Body Works – dat is liefde nadat je voor de eerste maal geroken hebt. Het is een van de grootse Amerikaanse cosmeticamerken, gespecialiseerd in lichaamscosmetica en woningaccessoires met de fijnste geuren. Het bedrijf zoekt altijd de interessantste trends en de meest onweerstaanbare geurcombinaties, waardoor elke dag van jou een mooie dag wordt.

De filosofie van Bath & Body Works is om het welzijn van mensen te verbeteren via de dagelijkse verzorgingsrituelen. Hiervoor heeft het merk een breed scala aan cosmetica-preparaten met originele geuren ontwikkeld. De lichaamscosmetica van Bath & Body Works is bovendien ontworpen in samenwerking met gerenommeerde parfumeurs.

Ook de kaarsen van Bath & Body Works zijn erg populair, omdat je daarmee in elk interieur een unieke en comfortabele sfeer creëert. Bovendien is het moderne en speelse design van de kaarsen een geweldige aanvulling op elk interieur.

Laat je dag lekker ruiken met de geurige producten van het merk Bath & Body Works.

Beoordeling Bath & Body Works Eucalyptus Mint

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!