Bath & Body Works Cocoshea White Tea

Douchecrème voor Vrouwen 296 ml

Bath & Body Works Cocoshea White Tea Douchecrème voor Vrouwen  296 ml
Douchecrème voor Vrouwen 296 ml

Code: BBO0777 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Bath & Body Works Cocoshea White Tea
Douchecrème voor Vrouwen 296 ml

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van het parfum Bath & Body Works Cocoshea White Tea

De douchecrème Bath & Body Works Cocoshea White Tea zal perfect de geur uit dezelfde serie aanvullen. Geeft je een heerlijk verfrissend gevoel, laat je huid zacht en aangenaam geurend achter. Deze geparfumeerde douchecrème maakt van je dagelijkse hygiëne een luxueuze ervaring.

Over het merk Bath & Body Works

Bad & Body Works – dat is liefde nadat je voor de eerste maal geroken hebt. Het is een van de grootse Amerikaanse cosmeticamerken, gespecialiseerd in lichaamscosmetica en woningaccessoires met de fijnste geuren. Het bedrijf zoekt altijd de interessantste trends en de meest onweerstaanbare geurcombinaties, waardoor elke dag van jou een mooie dag wordt.

De filosofie van Bath & Body Works is om het welzijn van mensen te verbeteren via de dagelijkse verzorgingsrituelen. Hiervoor heeft het merk een breed scala aan cosmetica-preparaten met originele geuren ontwikkeld. De lichaamscosmetica van Bath & Body Works is bovendien ontworpen in samenwerking met gerenommeerde parfumeurs.

Ook de kaarsen van Bath & Body Works zijn erg populair, omdat je daarmee in elk interieur een unieke en comfortabele sfeer creëert. Bovendien is het moderne en speelse design van de kaarsen een geweldige aanvulling op elk interieur.

Laat je dag lekker ruiken met de geurige producten van het merk Bath & Body Works.

Beoordeling Bath & Body Works Cocoshea White Tea

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!