Bath & Body Works Black Rubber

Auto Luchtverfrisser Clip

Bath & Body Works Black Rubber Auto Luchtverfrisser    Clip
Bath & Body Works Black Rubber Auto Luchtverfrisser    Clip
Bath & Body Works Black Rubber Auto Luchtverfrisser    Clip
Auto Luchtverfrisser Clip
13,90

Code: BBO0598 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 18-12-2018
Bath & Body Works Black Rubber
Auto Luchtverfrisser Clip | 13,90

Beschrijving van het parfum Bath & Body Works Black Rubber

De auto-geurhouder Bath & Body Works Black Rubber biedt, naast de praktische functie, een geweldige esthetische toevoeging aan je voertuig. Met de vervangbare vullingen kunt je het aroma in de auto naar wens aanpassen.

Over het merk Bath & Body Works

Bad & Body Works – dat is liefde nadat je voor de eerste maal geroken hebt. Het is een van de grootse Amerikaanse cosmeticamerken, gespecialiseerd in lichaamscosmetica en woningaccessoires met de fijnste geuren. Het bedrijf zoekt altijd de interessantste trends en de meest onweerstaanbare geurcombinaties, waardoor elke dag van jou een mooie dag wordt.

De filosofie van Bath & Body Works is om het welzijn van mensen te verbeteren via de dagelijkse verzorgingsrituelen. Hiervoor heeft het merk een breed scala aan cosmetica-preparaten met originele geuren ontwikkeld. De lichaamscosmetica van Bath & Body Works is bovendien ontworpen in samenwerking met gerenommeerde parfumeurs.

Ook de kaarsen van Bath & Body Works zijn erg populair, omdat je daarmee in elk interieur een unieke en comfortabele sfeer creëert. Bovendien is het moderne en speelse design van de kaarsen een geweldige aanvulling op elk interieur.

Laat je dag lekker ruiken met de geurige producten van het merk Bath & Body Works.

Beoordeling Bath & Body Works Black Rubber

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!