Bath & Body Works Black Cherry Merlot

Huisparfum 42,5 gr

Bath & Body Works Black Cherry Merlot Huisparfum 42,5 gr
Bath & Body Works Black Cherry Merlot Huisparfum 42,5 gr
Bath & Body Works Black Cherry Merlot Huisparfum 42,5 gr
42,5 gr
14,50

Code: BBO0773 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
woensdag 19-12-2018
Bath & Body Works Black Cherry Merlot
42,5 gr | 14,50

Beschrijving van het parfum Bath & Body Works Black Cherry Merlot

De thuisspray Bath & Body Works Black Cherry Merlot verfraait met een enkele klik prachtig de ruimtes in je interieur. Dankzij het onmiddellijke effect kan je genieten van een aangename geur, altijd als je daar behoefte aan hebt.

Kenmerken:

  • fruitige geur

Hoe te gebruiken:
De spray is geschikt voor kleine ruimtes. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Als een vulling in contact komt met de huid, was die dan onmiddellijk met overvloedig water en zeep. In het geval van contact met de ogen gedurende een aantal minuten spoelen met water.

Samenstelling

Karakter van de huisparfum
fruitig

Over het merk Bath & Body Works

Bad & Body Works – dat is liefde nadat je voor de eerste maal geroken hebt. Het is een van de grootse Amerikaanse cosmeticamerken, gespecialiseerd in lichaamscosmetica en woningaccessoires met de fijnste geuren. Het bedrijf zoekt altijd de interessantste trends en de meest onweerstaanbare geurcombinaties, waardoor elke dag van jou een mooie dag wordt.

De filosofie van Bath & Body Works is om het welzijn van mensen te verbeteren via de dagelijkse verzorgingsrituelen. Hiervoor heeft het merk een breed scala aan cosmetica-preparaten met originele geuren ontwikkeld. De lichaamscosmetica van Bath & Body Works is bovendien ontworpen in samenwerking met gerenommeerde parfumeurs.

Ook de kaarsen van Bath & Body Works zijn erg populair, omdat je daarmee in elk interieur een unieke en comfortabele sfeer creëert. Bovendien is het moderne en speelse design van de kaarsen een geweldige aanvulling op elk interieur.

Laat je dag lekker ruiken met de geurige producten van het merk Bath & Body Works.

Beoordeling Bath & Body Works Black Cherry Merlot

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!