Bath & Body Works Black Cherry Merlot

Auto luchtverfrisser 6 ml Vervangende Vulling

Bath & Body Works Black Cherry Merlot Auto luchtverfrisser  6 ml Vervangende Vulling
Auto luchtverfrisser 6 ml Vervangende Vulling
6,90

Code: BBO0572 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
Cadeautje voor jou
Koop nu Bath & Body Works producten met 15% korting! Gebruik de promo code bb15nl in het winkelmandje. De korting is niet van toepassing op producten in de sale of uitverkoop. Bath & Body Works is liefde voor de eerste geur!
PostNL
dinsdag 21-5-2019
Bath & Body Works Black Cherry Merlot
Auto luchtverfrisser 6 ml Vervangende Vulling | 6,90

Beschrijving van het parfum Bath & Body Works Black Cherry Merlot

Autoparfum Bath & Body Works Black Cherry Merlot maakt van je reis een onvergetelijke ervaring. Het maakt het interieur van elk voertuig aangenaam en zorgt zo voor een harmonieuze omgeving.

Kenmerken:

  • fruitige geur

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies.

Samenstelling

Karakter van de huisparfum
fruitig

Over het merk Bath & Body Works

Bad & Body Works – dat is liefde nadat je voor de eerste maal geroken hebt. Het is een van de grootse Amerikaanse cosmeticamerken, gespecialiseerd in lichaamscosmetica en woningaccessoires met de fijnste geuren. Het bedrijf zoekt altijd de interessantste trends en de meest onweerstaanbare geurcombinaties, waardoor elke dag van jou een mooie dag wordt.

De filosofie van Bath & Body Works is om het welzijn van mensen te verbeteren via de dagelijkse verzorgingsrituelen. Hiervoor heeft het merk een breed scala aan cosmetica-preparaten met originele geuren ontwikkeld. De lichaamscosmetica van Bath & Body Works is bovendien ontworpen in samenwerking met gerenommeerde parfumeurs.

Ook de kaarsen van Bath & Body Works zijn erg populair, omdat je daarmee in elk interieur een unieke en comfortabele sfeer creëert. Bovendien is het moderne en speelse design van de kaarsen een geweldige aanvulling op elk interieur.

Laat je dag lekker ruiken met de geurige producten van het merk Bath & Body Works.

Beoordeling Bath & Body Works Black Cherry Merlot

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!