Bath & Body Works Bali Blue Surf

Bodycrème voor Vrouwen 226 gr

Bath & Body Works Bali Blue Surf Bodycrème voor Vrouwen  226 gr
Bath & Body Works Bali Blue Surf Bodycrème voor Vrouwen  226 gr
Bath & Body Works Bali Blue Surf Bodycrème voor Vrouwen  226 gr
Uitverkoop
Bodycrème voor Vrouwen 226 gr
7,73

Code: BBO0989 | 5 stuk(s) op voorraad
st
Cadeautje voor jou
Koop nu je favoriete merk met 15% korting. Om de korting te ontvangen gebruik de promo code brandsalenl. Klik hier voor meer informatie. Deze korting geldt niet voor producten in de sale of uitverkoop.
GLS
dinsdag 26-3-2019
Bath & Body Works Bali Blue Surf
Bodycrème voor Vrouwen 226 gr | 7,73

Beschrijving van het parfum Bath & Body Works Bali Blue Surf

De geparfumeerde body-crème Bath & Body Works Bali Blue Surf wordt een integraal onderdeel van je dagelijkse huidverzorging. Hydrateert perfect, voedt en geeft een onweerstaanbare geur van het parfum uit dezelfde lijn.

Samenstelling

Samenstelling
Drijfhout, Jasmijn, Mandarijnbloesem, Zand, Zee Noten

Over het merk Bath & Body Works

Bad & Body Works – dat is liefde nadat je voor de eerste maal geroken hebt. Het is een van de grootse Amerikaanse cosmeticamerken, gespecialiseerd in lichaamscosmetica en woningaccessoires met de fijnste geuren. Het bedrijf zoekt altijd de interessantste trends en de meest onweerstaanbare geurcombinaties, waardoor elke dag van jou een mooie dag wordt.

De filosofie van Bath & Body Works is om het welzijn van mensen te verbeteren via de dagelijkse verzorgingsrituelen. Hiervoor heeft het merk een breed scala aan cosmetica-preparaten met originele geuren ontwikkeld. De lichaamscosmetica van Bath & Body Works is bovendien ontworpen in samenwerking met gerenommeerde parfumeurs.

Ook de kaarsen van Bath & Body Works zijn erg populair, omdat je daarmee in elk interieur een unieke en comfortabele sfeer creëert. Bovendien is het moderne en speelse design van de kaarsen een geweldige aanvulling op elk interieur.

Laat je dag lekker ruiken met de geurige producten van het merk Bath & Body Works.

Beoordeling Bath & Body Works Bali Blue Surf

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!