Bath & Body Works A Thousand Wishes

Bodyspray voor Vrouwen 236 ml Glimmend

Bath & Body Works A Thousand Wishes Bodyspray  voor Vrouwen  236 ml Glimmend
Bodyspray voor Vrouwen 236 ml Glimmend

Code: BBO0960 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Cadeautje voor jou
Koop nu Bath & Body Works producten met 15% korting! Gebruik de promo code bb15nl in het winkelmandje. De korting is niet van toepassing op producten in de sale of uitverkoop. Bath & Body Works is liefde voor de eerste geur!
Bath & Body Works A Thousand Wishes
Bodyspray voor Vrouwen 236 ml Glimmend

Breng mij op de hoogte

Samenstelling

Samenstelling
Amaretto, Amber, Kweepeer, Pioenroos

Over het merk Bath & Body Works

Bad & Body Works – dat is liefde nadat je voor de eerste maal geroken hebt. Het is een van de grootse Amerikaanse cosmeticamerken, gespecialiseerd in lichaamscosmetica en woningaccessoires met de fijnste geuren. Het bedrijf zoekt altijd de interessantste trends en de meest onweerstaanbare geurcombinaties, waardoor elke dag van jou een mooie dag wordt.

De filosofie van Bath & Body Works is om het welzijn van mensen te verbeteren via de dagelijkse verzorgingsrituelen. Hiervoor heeft het merk een breed scala aan cosmetica-preparaten met originele geuren ontwikkeld. De lichaamscosmetica van Bath & Body Works is bovendien ontworpen in samenwerking met gerenommeerde parfumeurs.

Ook de kaarsen van Bath & Body Works zijn erg populair, omdat je daarmee in elk interieur een unieke en comfortabele sfeer creëert. Bovendien is het moderne en speelse design van de kaarsen een geweldige aanvulling op elk interieur.

Laat je dag lekker ruiken met de geurige producten van het merk Bath & Body Works.

Beoordeling Bath & Body Works A Thousand Wishes

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!