Baobab Modernista Ceramica Verdorgeurkaars

Baobab Modernista Ceramica Verdor geurkaars
Baobab Modernista Ceramica Verdor geurkaars
10 cm

Code: BAO01753 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Met de verzending gaat u akkoord met de verwerking van het e-mailbericht, zodat de vennootschap Notino Benelux BV u over de verkrijgbaarheid van het betreffende product kan informeren, en dat maximaal 1 jaar. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.

Beschrijving van het parfum Baobab Modernista Ceramica Verdor
Samenstelling

Geurkaars Baobab Modernista Ceramica Verdor geeft je huis een heerlijke geur om een gezellige sfeer te creëren waardoor je zich altijd goed voelt.

Kenmerken:

  • frisse geur
  • citrusgeur
  • een chique aanvulling op elk interieur
  • lange brandduur

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies. Laat de kaars altijd branden totdat minstens de volledige bovenste laag gesmolten is. Zo voorkom je dat er een kuiltje in de was ontstaat. Plaats de kaars op een voldoende hittebestendig oppervlak. Laat hem niet langer dan 4 uur branden. Laat hem nooit helemaal opbranden. Laat de brandende kaars nooit onbeheerd achter in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden.

Samenstelling

Samenstelling
Mos, Cipres , Citroen
Soorten huisgeur
citrus, fris
Type Lont
katoen
Type Wax
andere

Review Baobab Modernista Ceramica Verdor