Ga naar hoofdcontent

CreditCard betaling

Wij accepteren VISA, VISA Electron, MasterCard en Maestro. Uitgevende banken maken het gebruik van reliëf kaarten. Met behulp van de elektronische kaarten VISA Electron en Maestro is alleen mogelijk als het kan uw uitgevende bank:

  • De gegevens van je creditcard voer je rechtstreeks naar de bank
  • Geen van onze medewerkers heeft toegang tot de gegevens op je credit card
  • Dataoverdracht gaat via het beveiligd HTTPS-protocol, die versleuteld is

Hoe betalen?

Als je ervoor kiest om een betaalkaart te gebruiken voor geselecteerde goederen / diensten, gelieve het type betaalkaart op te geven. Je wordt doorgestuurd naar onze verwerkingsbank die je vraagt om je kaartgegevens: creditcardnummer, vervaldatum van de kaart en CVV2 / CVC2 - de laatste drie cijfers die op de creditcard handtekeningstrip zijn afgedrukt.

Deze informatie wordt direct ingevoerd op de verwerkingspagina van de verwerkingsbank die onoplosbare gecodeerde gegevensoverdracht verzekert en alleen het resultaat van de licentie en instructies over hoe de bestelling moet worden verwerkt. Deze methode voorkomt misbruik van je kaart door het onderwerp verkoop van goederen en de gratis overdracht van ongedekte gegevens op het publieke computernetwerk.

  • Je wordt per e-mail op de hoogte gebracht over het transactie resultaat.
  • De aanwezigheid van de Verified by Visa Visa Card Association en de MasterCard MasterCard SecureCard-kaartvereniging garanderen een veilige betaling in onze online winkel.

Als er problemen opgetreden tijdens de betaling, kan het om de volgende redenen zijn:

  • De creditcardgegevens zijn niet correct ingevuld
  • Je hebt niet genoeg geld op je rekening of de limiet voor internettransacties is al bereikt
  • Je kaart mag niet gebruikt worden voor transacties op het internet. In dit geval moet je contact opnemen met je bank.

Betalen met de kaart is het waard!

Heb je een vraag? Mail ons.
Door verzending zal de vennootschap Notino Benelux BV uw gegevens verwerken ter afwikkeling van uw verzoek op basis van een rechtmatig belang. In overeenstemming met het Privacybeleid, kunt u een bezwaar indienen tegen het gebruik van uw persoonlijke gegevens.