BalenciagaFlorabotanica Eau de Parfum voor Vrouwen

10×
Balenciaga Florabotanica Eau de Parfum voor Vrouwen
Balenciaga Florabotanica Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: BAL0015

Ondersteun je originaliteit en kies alleen producten die niet te gewoon zijn! Eau de parfum Balenciaga Florabotanica geeft je een dosis vertrouwen in elke situatie. Omdat niets verleidelijker is dan een natuurlijk zelfverzekerde vrouw.

  • romantische bloemengeur
  • voor moderne vrouwen die niet met de massa mee willen
  • geschikt voor dagelijks gebruik vooral in de lente en de zomer

Samenstelling van de geur
De geur opent in de topnoten met verfrissende blaadjes van sprankelende munt waarmee je de aandacht van je omgeving onmiddellijk steelt. De bloemige hartnoten verbergen de geurige tonen van elegante roos, bedwelmende anjer en hennep. De sensuele basis bouwt op het akkoord van amber en de houtachtige vetiver.

Het verhaal van de geur
De betoverende eau de parfum Balenciaga Florabotanica kan altijd de aandacht van je omgeving trekken. Hij zit vol met tegenstrijdigheden en de unieke combinatie van essences zorgt voor een volledig onmiskenbare geurcombinatie. De geur werd uitgebracht in 2012 met actrice Kristen Stewart als het gezicht van de geur.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Munt
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Anjer , Roos , Hennep
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vetiver , Amber
Geursoort
bloemig, groen