BaByliss Twist Secret TW1000E

Krultang

BaByliss Twist Secret TW1000E Krultang
BaByliss Twist Secret TW1000E Krultang
Quick and Easy Braids

Code: BBS1653 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
BaByliss Twist Secret TW1000E
Quick and Easy Braids

Product beschrijving BaByliss Twist Secret TW1000E

De krultang BaByliss Twist Secret TW1000E creëert losse golven en geeft je haar binnen enkele minuten een perfecte vorm.

Kenmerken:

  • zet behoedzaam krullen en creëert moderne kapsels

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Kenmerken

Soort aansluiting
Accu

Over het merk BaByliss

Het merk BaByliss is de belichaming van de professionele haarverzorging. Het merk ontstond in de pulserende periode van de jaren zestig van de vorige eeuw. Brigitte Bardot was de koningin van de film, fans vielen flauw tijdens concerten van de Beatles en Parijs was de stad waar je de spannendste ogenblikken van de mode kon meemaken.

Niet ver van de Eiffeltoren werkte coiffeur René Lelièvre vol overgave aan zijn idee en juist in zijn studio ontstond de eerste haartang. Het succes liet niet lang op zich wachten en het revolutionaire instrument werd een hit. Zo werd het merk Babyliss geboren.

In de loop der jaren werd Babyliss een van de marktleiders op het gebied van de haarverzorging en ook het meest verkochte merk op de Europese markt in de categorie haartangen. De apparatuur van Babyliss voor schoonheid en verzorging wordt tegenwoordig zowel thuis als in kapsalons gebruikt en dat in meer dan 60 landen.