BaBylissSteel Edition 7755PE set voor Mannen

BaByliss Steel Edition 7755PE set voor Mannen
BaByliss Steel Edition 7755PE set voor Mannen
set voor Mannen

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: BBS02406

Haarknipper + precisietrimmer

Met het apparaat BaByliss Steel Edition 7755PE kun je je uiterlijk constant onder controle houden. Het gemakkelijke gebruik maakt er een ideaal hulpje van voor eenvoudige aanpassingen van de styling.

Inhoud van de set:

  • Haarknipper
  • precisietrimmer

Kenmerken:

  • zorgt voor een gemakkelijke haarbehandeling
  • instelling van de snijlengte
  • verwijderbare opzetstukken

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Kenmerken

Haartype
alle haartypen
Soort aansluiting
Batterij, Netstroom
Set variant
handige verpakking
Type hoofdhuid
alle hoofdhuidtypen

Het merk BaByliss is de belichaming van de professionele haarverzorging. Het merk ontstond in de pulserende periode van de jaren zestig van de vorige eeuw. Brigitte Bardot was de koningin van de film, fans vielen flauw tijdens concerten van de Beatles en Parijs was de stad waar je de spannendste ogenblikken van de mode kon meemaken.

Niet ver van de Eiffeltoren werkte coiffeur René Lelièvre vol overgave aan zijn idee en juist in zijn studio ontstond de eerste haartang. Het succes liet niet lang op zich wachten en het revolutionaire instrument werd een hit. Zo werd het merk Babyliss geboren.

In de loop der jaren werd Babyliss een van de marktleiders op het gebied van de haarverzorging en ook het meest verkochte merk op de Europese markt in de categorie haartangen. De apparatuur van Babyliss voor schoonheid en verzorging wordt tegenwoordig zowel thuis als in kapsalons gebruikt en dat in meer dan 60 landen.