BaBylissPearl Shimmer 235 2515PE Haar Stijltang

BaByliss Pearl Shimmer 235 2515PE Haar Stijltang
BaByliss Pearl Shimmer 235 2515PE Haar Stijltang
Aanbevolen detailhandelsprijs
56,90

Je bespaart 5%
53,90

Op voorraad | Code: BBS02466
1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
maandag 6-12-2021

De straightener voor het haar BaByliss Pearl Shimmer 235 2515PE zorgt altijd voor een perfect kapsel. Je haar is altijd mooi gestyled – elastisch en heerlijk straightener.

Kenmerken:

  • snelle opwarming
  • mogelijkheid om temperatuur te regelen
  • automatische uitschakelfunctie na langere inactiviteit
  • draaibare kabel
  • keramische plaatjes

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Kenmerken

Soort aansluiting
Netstroom

Het merk BaByliss is de belichaming van de professionele haarverzorging. Het merk ontstond in de pulserende periode van de jaren zestig van de vorige eeuw. Brigitte Bardot was de koningin van de film, fans vielen flauw tijdens concerten van de Beatles en Parijs was de stad waar je de spannendste ogenblikken van de mode kon meemaken.

Niet ver van de Eiffeltoren werkte coiffeur René Lelièvre vol overgave aan zijn idee en juist in zijn studio ontstond de eerste haartang. Het succes liet niet lang op zich wachten en het revolutionaire instrument werd een hit. Zo werd het merk Babyliss geboren.

In de loop der jaren werd Babyliss een van de marktleiders op het gebied van de haarverzorging en ook het meest verkochte merk op de Europese markt in de categorie haartangen. De apparatuur van Babyliss voor schoonheid en verzorging wordt tegenwoordig zowel thuis als in kapsalons gebruikt en dat in meer dan 60 landen.