BaBylissE110E Neus Trimmer

BaByliss E110E Neus Trimmer
BaByliss E110E Neus Trimmer
Neus Trimmer
33,40

Code: BBS02544 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 27-10-2021
Afhaallocaties
woensdag 27-10-2021
UPS Air Mail
Not allowed

Beschrijving BaByliss E110E
Kenmerken

Met het apparaat BaByliss E110E kun je je uiterlijk constant onder controle houden. Het gemakkelijke gebruik maakt er een ideaal hulpje van voor eenvoudige aanpassingen van de styling.

Kenmerken:

  • gebruik met accu
  • verwijderbare opzetstukken
  • instelling van de snijlengte

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Kenmerken

Soort aansluiting
Batterij

Over het merk BaByliss

Het merk BaByliss is de belichaming van de professionele haarverzorging. Het merk ontstond in de pulserende periode van de jaren zestig van de vorige eeuw. Brigitte Bardot was de koningin van de film, fans vielen flauw tijdens concerten van de Beatles en Parijs was de stad waar je de spannendste ogenblikken van de mode kon meemaken.

Niet ver van de Eiffeltoren werkte coiffeur René Lelièvre vol overgave aan zijn idee en juist in zijn studio ontstond de eerste haartang. Het succes liet niet lang op zich wachten en het revolutionaire instrument werd een hit. Zo werd het merk Babyliss geboren.

In de loop der jaren werd Babyliss een van de marktleiders op het gebied van de haarverzorging en ook het meest verkochte merk op de Europese markt in de categorie haartangen. De apparatuur van Babyliss voor schoonheid en verzorging wordt tegenwoordig zowel thuis als in kapsalons gebruikt en dat in meer dan 60 landen.

Review BaByliss E110E