BaByliss Ceramic Airstyler AS81E Fohnstyler

1×
BaByliss Ceramic Airstyler AS81E Fohnstyler
BaByliss Ceramic Airstyler AS81E Fohnstyler
(Ø 20 mm, Ø 38 mm)

Code: BBS1874 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving BaByliss Ceramic Airstyler AS81E
Kenmerken

De haardroger BaByliss Ceramic Airstyler AS81E helpt je snel en effectief je haar te drogen en helpt je een groter haarvolume te bereiken.

Kenmerken:

  • met snelheidsregulering
  • mogelijkheid om temperatuur te regelen
  • functie van de koude lucht voor haarfixatie
  • droogt behoedzaam het haar uit

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Gedetailleerde instructies

Instructies vind je HIER

Kenmerken

Soort aansluiting
Netstroom

Over het merk BaByliss

Het merk BaByliss is de belichaming van de professionele haarverzorging. Het merk ontstond in de pulserende periode van de jaren zestig van de vorige eeuw. Brigitte Bardot was de koningin van de film, fans vielen flauw tijdens concerten van de Beatles en Parijs was de stad waar je de spannendste ogenblikken van de mode kon meemaken.

Niet ver van de Eiffeltoren werkte coiffeur René Lelièvre vol overgave aan zijn idee en juist in zijn studio ontstond de eerste haartang. Het succes liet niet lang op zich wachten en het revolutionaire instrument werd een hit. Zo werd het merk Babyliss geboren.

In de loop der jaren werd Babyliss een van de marktleiders op het gebied van de haarverzorging en ook het meest verkochte merk op de Europese markt in de categorie haartangen. De apparatuur van Babyliss voor schoonheid en verzorging wordt tegenwoordig zowel thuis als in kapsalons gebruikt en dat in meer dan 60 landen.

Review BaByliss Ceramic Airstyler AS81E1