BaByliss PRO Straighteners Baby Crimp 2151E

Crêpe Stijltang

BaByliss PRO Straighteners Baby Crimp 2151E Crêpe Stijltang
BAB2151E
20,00

Code: BBL0526 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 21-5-2019
BaByliss PRO Straighteners Baby Crimp 2151E
BAB2151E | 20,00

Beschrijving van de cosmetica BaByliss PRO Straighteners Baby Crimp 2151E

De straightener voor het haar BaByliss PRO Straighteners Baby Crimp 2151E zorgt altijd voor een perfect kapsel. Je haar is altijd mooi gestyled – elastisch en heerlijk straightener.

Kenmerken:

  • keramische plaatjes
  • maakt het haar grondig glad
  • kan ook worden gebruikt om golven te maken
  • voorkomt dat het haar krult

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Kenmerken

Soort aansluiting
Netstroom

Over het merk BaByliss PRO

Het merk BaByliss, dat het idee van professionele haarverzorgingsproducten belichaamt, werd opgericht in de wilde jaren '60 van de vorige eeuw. Brigitte Bardot was de koningin van de film, fans vielen flauw tijdens concerten van de Beatles en Parijs was de plaats waar de hoogtepunten in de mode plaatsvonden.

In de buurt van de Eiffeltoren werkte kapper René Leliévre ijverig aan zijn ideeën en in zijn studio werd de eerste elektrische krultang geconstrueerd. Het succes bleef niet lang op zich wachten en het revolutionaire product werd al snel in elke kapsalon gebruikt. Het merk BaByliss was geboren en werd immens populair.

In de loop der jaren werd BaByliss als onderdeel van het concern Conair een van de wereldleiders op de markt markt in de haarverzorging, evenals het best verkopende merk in Europa in de categorie stijltangen.