BaByliss PROFX8700BKE 4rtists professionele haartrimmer

BaByliss PRO FX8700BKE 4rtists professionele haartrimmer
BaByliss PRO FX8700BKE 4rtists professionele haartrimmer
Black

Code: BBL02964 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving BaByliss PRO FX8700BKE 4rtists
Kenmerken

Met het apparaat BaByliss PRO FX8700BKE 4rtists kun je je uiterlijk constant onder controle houden. Het gemakkelijke gebruik maakt er een ideaal hulpje van voor eenvoudige aanpassingen van de styling.

Kenmerken:

  • verwijderbare opzetstukken
  • instelling van de snijlengte
  • accubedrijf

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Kenmerken

Soort aansluiting
Netstroom

Over het merk BaByliss PRO

Het merk BaByliss, dat het idee van professionele haarverzorgingsproducten belichaamt, werd opgericht in de wilde jaren '60 van de vorige eeuw. Brigitte Bardot was de koningin van de film, fans vielen flauw tijdens concerten van de Beatles en Parijs was de plaats waar de hoogtepunten in de mode plaatsvonden.

In de buurt van de Eiffeltoren werkte kapper René Leliévre ijverig aan zijn ideeën en in zijn studio werd de eerste elektrische krultang geconstrueerd. Het succes bleef niet lang op zich wachten en het revolutionaire product werd al snel in elke kapsalon gebruikt. Het merk BaByliss was geboren en werd immens populair.

In de loop der jaren werd BaByliss als onderdeel van het concern Conair een van de wereldleiders op de markt markt in de haarverzorging, evenals het best verkopende merk in Europa in de categorie stijltangen.

Review BaByliss PRO FX8700BKE 4rtists