BaByliss PRO Clippers Forfex Mini FX44E

Tondeuse

BaByliss PRO Clippers Forfex Mini FX44E Tondeuse
BaByliss PRO Clippers Forfex Mini FX44E Tondeuse
BaByliss PRO Clippers Forfex Mini FX44E Tondeuse
FX44E
18,40

Code: BBL0551 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 24-4-2019
BaByliss PRO Clippers Forfex Mini FX44E
FX44E | 18,40

Beschrijving van de cosmetica BaByliss PRO Clippers Forfex Mini FX44E

Met het apparaat BaByliss PRO Clippers Forfex Mini FX44E kun je je uiterlijk constant onder controle houden. Het gemakkelijke gebruik maakt er een ideaal hulpje van voor eenvoudige aanpassingen van de styling.

Kenmerken:

  • knipt betrouwbaar haar en baard
  • zorgt voor een gemakkelijke haarbehandeling
  • verwijderbare opzetstukken
  • gebruik met accu

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Kenmerken

Soort aansluiting
Batterij

Over het merk BaByliss PRO

Het merk BaByliss, dat het idee van professionele haarverzorgingsproducten belichaamt, werd opgericht in de wilde jaren '60 van de vorige eeuw. Brigitte Bardot was de koningin van de film, fans vielen flauw tijdens concerten van de Beatles en Parijs was de plaats waar de hoogtepunten in de mode plaatsvonden.

In de buurt van de Eiffeltoren werkte kapper René Leliévre ijverig aan zijn ideeën en in zijn studio werd de eerste elektrische krultang geconstrueerd. Het succes bleef niet lang op zich wachten en het revolutionaire product werd al snel in elke kapsalon gebruikt. Het merk BaByliss was geboren en werd immens populair.

In de loop der jaren werd BaByliss als onderdeel van het concern Conair een van de wereldleiders op de markt markt in de haarverzorging, evenals het best verkopende merk in Europa in de categorie stijltangen.