BaByliss PRO Brush Collection Wooden

Haarborstel

BaByliss PRO Brush Collection Wooden Haarborstel
BaByliss PRO Brush Collection Wooden Haarborstel
( 50mm )

Code: BBL2207 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Bestel voor minimaal € 40 en kies een zomers cadeau in het winkelmandje.
BaByliss PRO Brush Collection Wooden
( 50mm )

Product beschrijving BaByliss PRO Brush Collection Wooden

De ronde haarborstel BaByliss PRO Brush Collection Wooden is een onmisbaar hulpmiddel voor het regelmatige föhnen van het haar.

Kenmerken:

  • is ideaal voor haarconditionering tijdens het föhnen
  • heeft een antistatische functie
  • helpt de gewenste vorm te definiëren

Ingrediënten:

  • nylon borstelharen

Hoe te gebruiken:
Kies de grootte van de borstel volgens de specifieke lengte en dichtheid van je haar. De ronde borstel is geschikt voor styling door warmtebehandeling met een föhn.

Over het merk BaByliss PRO

Het merk BaByliss, dat het idee van professionele haarverzorgingsproducten belichaamt, werd opgericht in de wilde jaren '60 van de vorige eeuw. Brigitte Bardot was de koningin van de film, fans vielen flauw tijdens concerten van de Beatles en Parijs was de plaats waar de hoogtepunten in de mode plaatsvonden.

In de buurt van de Eiffeltoren werkte kapper René Leliévre ijverig aan zijn ideeën en in zijn studio werd de eerste elektrische krultang geconstrueerd. Het succes bleef niet lang op zich wachten en het revolutionaire product werd al snel in elke kapsalon gebruikt. Het merk BaByliss was geboren en werd immens populair.

In de loop der jaren werd BaByliss als onderdeel van het concern Conair een van de wereldleiders op de markt markt in de haarverzorging, evenals het best verkopende merk in Europa in de categorie stijltangen.