BaByliss PROBrush Collection Ceramic Pulse keramische borstel voor het Haar

BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse keramische borstel voor het Haar
BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse keramische borstel voor het Haar
BABCB4E Ø 52 mm
11,87

Op voorraad | Code: BBL2201
1
PostNL
donderdag 20-1-2022
Afhaallocaties
donderdag 20-1-2022
UPS Air Mail
morgen al woensdag 19-1-2022

Had je graag een kapsel glad en zacht als zijde, dat bovendien lang standhoudt? Gebruik dan met je föhn de keramische haarborstel BaByliss PRO Brush Collection Ceramic. Die glijdt vlot door je haar, maakt het glad en voorkomt niet alleen klitten maar ook dat het gaat pluizen. Bovendien wordt de temperatuur gelijkmatig verspreid en blijft de borstel langer warm, zodat je je gewenste kapsel in een oogwenk klaar hebt.

Eigenschappen:

  • maakt de haarvezels volmaakt glad
  • verkort de tijd die nodig is om het haar te drogen
  • glijdt vlot door het haar
  • voorkomt dat het haar gaat klitten of pluizen

Materiaal:

  • keramisch oppervlak met antistatische afwerking – verspreidt de warmte snel en gelijkmatig, verkort de droogtijd en voorkomt dat het haar gaat pluizen
  • synthetische haren

Hoe te gebruiken:
Gebruik de haarborstel BaByliss PRO Brush Collection Ceramic samen met je föhn om je haar te drogen. Kies een diameter volgens de lengte en dikte van je haar – hoe langer en dikker je haar is, hoe groter de diameter.

Het merk BaByliss, dat het idee van professionele haarverzorgingsproducten belichaamt, werd opgericht in de wilde jaren '60 van de vorige eeuw. Brigitte Bardot was de koningin van de film, fans vielen flauw tijdens concerten van de Beatles en Parijs was de plaats waar de hoogtepunten in de mode plaatsvonden.

In de buurt van de Eiffeltoren werkte kapper René Leliévre ijverig aan zijn ideeën en in zijn studio werd de eerste elektrische krultang geconstrueerd. Het succes bleef niet lang op zich wachten en het revolutionaire product werd al snel in elke kapsalon gebruikt. Het merk BaByliss was geboren en werd immens populair.

In de loop der jaren werd BaByliss als onderdeel van het concern Conair een van de wereldleiders op de markt markt in de haarverzorging, evenals het best verkopende merk in Europa in de categorie stijltangen.