BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse

keramische borstel voor het Haar

BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse keramische borstel voor het Haar
BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse keramische borstel voor het Haar
Gratis verzending
BABCB4E Ø 52 mm
20,80

Code: BBL2201 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 18-6-2019
BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse
BABCB4E Ø 52 mm | 20,80

Product beschrijving BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse

De ronde haarborstel BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse is een onmisbaar hulpmiddel voor het regelmatige föhnen van het haar.

Kenmerken:

  • is ideaal voor haarconditionering tijdens het föhnen
  • is hol en versnelt hierdoor het drogen
  • helpt om een slappe pony meer sterkte te geven
  • werkt tegen het krullen van het haar

Hoe te gebruiken:
Kies de grootte van de borstel volgens de specifieke lengte en dichtheid van je haar. De ronde borstel is geschikt voor styling door warmtebehandeling met een föhn.

Over het merk BaByliss PRO

Het merk BaByliss, dat het idee van professionele haarverzorgingsproducten belichaamt, werd opgericht in de wilde jaren '60 van de vorige eeuw. Brigitte Bardot was de koningin van de film, fans vielen flauw tijdens concerten van de Beatles en Parijs was de plaats waar de hoogtepunten in de mode plaatsvonden.

In de buurt van de Eiffeltoren werkte kapper René Leliévre ijverig aan zijn ideeën en in zijn studio werd de eerste elektrische krultang geconstrueerd. Het succes bleef niet lang op zich wachten en het revolutionaire product werd al snel in elke kapsalon gebruikt. Het merk BaByliss was geboren en werd immens populair.

In de loop der jaren werd BaByliss als onderdeel van het concern Conair een van de wereldleiders op de markt markt in de haarverzorging, evenals het best verkopende merk in Europa in de categorie stijltangen.