Azzaro Wanted Girl By Night Eau de Parfum voor Mannen

4×
Azzaro Wanted Girl By Night Eau de Parfum voor Mannen
Azzaro Wanted Girl By Night Eau de Parfum voor Mannen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
84,00

Je bespaart 19%
100 ml
67,90

Code: AZZ01765 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Azzaro Wanted Girl By Night
Samenstelling

Jouw levensmotto is om van dag tot dag te leven, moedig risico’s te nemen met vol vertrouwen in eigen kunnen en altijd de overwinning te behalen. Past deze beschrijving bij jou? De eau de parfum Azzaro Wanted by Night is iedereen die met volle teugen wil leven op het lijf geschreven. De verkwikkende, kruidige geur roept gevoelens van kracht, invloed en onweerstaanbaarheid op.

  • kruidige, houtachtige geur
  • voor mannen die voluit leven en vertrouwen op hun instinct
  • vooral geschikt voor koudere dagen

Samenstelling van de geur
Voor de verkwikkende topnoten zijn citroen, mandarijn, lavendel en kaneel verantwoordelijk. Hierna komt de ongebruikelijke combinatie aan beurt van een fruitig aroma met komijn, rode ceder en wierook. In de basisnoten vermengen zich de houtachtige noten van ceder en cipres met ruw leder en aromatische tabak.

Verhaal van de geur
De eau de parfum Azzaro Wanted by Night zag het levenslicht in de lente van 2018. Het gaat om een sensuele wintereditie die de stijl van levensgenieters huldigt, en het gezicht van de geur is het bekende model Nikolai Danielsen. Ook interessant is de cilindervormige flacon met gechromeerde dop in een elegante, rokerige zwarte lak die sterk contrasteert met de amberkleurige vloeistof binnenin.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Kaneel , Mandarijn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Komijn , Incense, Rode Ceder
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Tabak , Cipres
Geursoort
specerijen, houtachtig

Over het merk Azzaro

Het merk Azzaro werd ontworpen naar het beeld van de oprichter, de Frans-Italiaanse modeontwerper Lorise Azzara. Loris werd geboren in Tunis, zijn ouders waren van Siciliaanse afkomst, maar in 1962 ging hij naar Parijs om de modewereld te veroveren. Voordat het merk in de jaren '60 eindigde, wist hij een uitstekende reputatie op te bouwen en al spoedig kon het merk Azzaro het aanbod uitbreiden met parfums.

Het eerste parfum, Azzaro for Women, werd gelanceerd in 1975. Tegenwoordig bezit Azzaro enkele tientallen parfums en werkt samen met de beste parfumontwerpers als Maurice Maurin, Alberto Morillas en Jacques Cavallier. De geur Azzaro belichaamt een moderne luxueuze lifestyle, gecombineerd met de kunst van het genieten van het leven.

In 2003, na de dood van Loris Azzara, kwamen de Franse ontwerpster Vanessa Seward, en later Arnaud Maillard en Alvaro Castejon aan het hoofd van het merk te staan Evenmin geleid door hen verloor het merk Azzaro ook maar iets van de duizelingwekkende kwaliteit en persoonlijke stijl.

Review Azzaro Wanted Girl By Night4