Azzaro Visit Bright

eau de toilette voor Mannen 30 ml

Azzaro Visit Bright eau de toilette voor Mannen  30 ml
Azzaro Visit Bright eau de toilette voor Mannen  30 ml
30 ml
27,60

Code: AZZ0495 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
donderdag 25-7-2019
UPS Air Mail
woensdag 24-7-2019
Azzaro Visit Bright
30 ml | 27,60

Beschrijving van het parfum Azzaro Visit Bright

Azzaro Visit Bright Eau de Toilette is een perfecte moderne geur die je een onmiskenbaar charisma zal geven en je in staat stelt om je doelen gemakkelijk te bereiken.

  • frisse pure geur
  • voor de actieve man
  • voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Topnoten
Aalbes , Citrusvruchten , Fruitige Noten , Peper
Hartnoten
Basterdsuiker , Dragon , Water noten
Basisnoten
Ceder , Muskus
Geursoort
houtachtig, water noten

Over het merk Azzaro

Het merk Azzaro werd ontworpen naar het beeld van de oprichter, de Frans-Italiaanse modeontwerper Lorise Azzara. Loris werd geboren in Tunis, zijn ouders waren van Siciliaanse afkomst, maar in 1962 ging hij naar Parijs om de modewereld te veroveren. Voordat het merk in de jaren '60 eindigde, wist hij een uitstekende reputatie op te bouwen en al spoedig kon het merk Azzaro het aanbod uitbreiden met parfums.

Het eerste parfum, Azzaro for Women, werd gelanceerd in 1975. Tegenwoordig bezit Azzaro enkele tientallen parfums en werkt samen met de beste parfumontwerpers als Maurice Maurin, Alberto Morillas en Jacques Cavallier. De geur Azzaro belichaamt een moderne luxueuze lifestyle, gecombineerd met de kunst van het genieten van het leven.

In 2003, na de dood van Loris Azzara, kwamen de Franse ontwerpster Vanessa Seward, en later Arnaud Maillard en Alvaro Castejon aan het hoofd van het merk te staan Evenmin geleid door hen verloor het merk Azzaro ook maar iets van de duizelingwekkende kwaliteit en persoonlijke stijl.

Beoordeling Azzaro Visit Bright

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!