Azzaro Duo Men

Eau de Toilette voor Mannen 50 ml

Azzaro Duo Men Eau de Toilette voor Mannen 50 ml
Azzaro Duo Men Eau de Toilette voor Mannen 50 ml
50 ml

Code: AZZ0010 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Azzaro Duo Men

  • aromatische geur
  • voor de elegante man
  • voor de gehele dag

Samenstelling

Topnoten
Galbanum , Jenever
Hartnoten
Tonkaboon , Vetiver
Basisnoten
Muskus
Geursoort
houtachtig, oriëntaalse

Over het merk Azzaro

Het merk Azzaro werd ontworpen naar het beeld van de oprichter, de Frans-Italiaanse modeontwerper Lorise Azzara. Loris werd geboren in Tunis, zijn ouders waren van Siciliaanse afkomst, maar in 1962 ging hij naar Parijs om de modewereld te veroveren. Voordat het merk in de jaren '60 eindigde, wist hij een uitstekende reputatie op te bouwen en al spoedig kon het merk Azzaro het aanbod uitbreiden met parfums.

Het eerste parfum, Azzaro for Women, werd gelanceerd in 1975. Tegenwoordig bezit Azzaro enkele tientallen parfums en werkt samen met de beste parfumontwerpers als Maurice Maurin, Alberto Morillas en Jacques Cavallier. De geur Azzaro belichaamt een moderne luxueuze lifestyle, gecombineerd met de kunst van het genieten van het leven.

In 2003, na de dood van Loris Azzara, kwamen de Franse ontwerpster Vanessa Seward, en later Arnaud Maillard en Alvaro Castejon aan het hoofd van het merk te staan Evenmin geleid door hen verloor het merk Azzaro ook maar iets van de duizelingwekkende kwaliteit en persoonlijke stijl.

Beoordeling Azzaro Duo Men

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!