AzzaroAzzaro Pour Homme Deodorant Spray voor Mannen

Azzaro Azzaro Pour Homme Deodorant Spray  voor Mannen
Azzaro Azzaro Pour Homme Deodorant Spray  voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
28,00

Je bespaart 30%
150 ml
19,60

Op voorraad | Code: AZZ02832
1
PostNL
vrijdag 10-12-2021
Afhaallocaties
vrijdag 10-12-2021
UPS Air Mail
morgen al donderdag 9-12-2021

De bodyspray voor mannen Azzaro Azzaro Pour Homme is een geweldige aanvulling op de geur uit de collectie met dezelfde naam. ´s Ochtends gebruik je de intensere geur en in de loop van de dag hoef je hem maar op te frissen met de bodyspray.

Kenmerken:

  • doet elke man een plezier
  • vult de geur uit dezelfde reeks aan
  • neutraliseert geur
  • ideale keuze voor de moedige avonturier

Hoe te gebruiken:
Geschikt voor dagelijks gebruik. Schudden voor gebruik.

Samenstelling

Verpakkingssoort
deodorant verstuiver

Het merk Azzaro werd ontworpen naar het beeld van de oprichter, de Frans-Italiaanse modeontwerper Lorise Azzara. Loris werd geboren in Tunis, zijn ouders waren van Siciliaanse afkomst, maar in 1962 ging hij naar Parijs om de modewereld te veroveren. Voordat het merk in de jaren '60 eindigde, wist hij een uitstekende reputatie op te bouwen en al spoedig kon het merk Azzaro het aanbod uitbreiden met parfums.

Het eerste parfum, Azzaro for Women, werd gelanceerd in 1975. Tegenwoordig bezit Azzaro enkele tientallen parfums en werkt samen met de beste parfumontwerpers als Maurice Maurin, Alberto Morillas en Jacques Cavallier. De geur Azzaro belichaamt een moderne luxueuze lifestyle, gecombineerd met de kunst van het genieten van het leven.

In 2003, na de dood van Loris Azzara, kwamen de Franse ontwerpster Vanessa Seward, en later Arnaud Maillard en Alvaro Castejon aan het hoofd van het merk te staan Evenmin geleid door hen verloor het merk Azzaro ook maar iets van de duizelingwekkende kwaliteit en persoonlijke stijl.