Azzaro Azzaro Pour Homme

Deodorant Stick voor Mannen 75 ml

Azzaro Azzaro Pour Homme Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
Azzaro Azzaro Pour Homme Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
Azzaro Azzaro Pour Homme Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
22,50
Korting 17%
Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
18,60

Code: AZZ0025 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
maandag 29-4-2019
Azzaro Azzaro Pour Homme
Deodorant Stick voor Mannen 75 ml | 18,60

Beschrijving van het parfum Azzaro Azzaro Pour Homme

De geparfumeerde deostick Azzaro Azzaro Pour Homme Azzaro Pour Homme zal perfect de geur uit dezelfde serie aanvullen. De vaste deodorant voorkomt effectief onaangenaam transpireren, verzorgt de gevoelige huid van de oksels en laat hem voor lange uren geurend achter.

Samenstelling

Basisnoten
Mos, Muskus, Sandelhout
Hartnoten
Anijs, Ceder
Topnoten
Lavendel, Vetiver

Over het merk Azzaro

Het merk Azzaro werd ontworpen naar het beeld van de oprichter, de Frans-Italiaanse modeontwerper Lorise Azzara. Loris werd geboren in Tunis, zijn ouders waren van Siciliaanse afkomst, maar in 1962 ging hij naar Parijs om de modewereld te veroveren. Voordat het merk in de jaren '60 eindigde, wist hij een uitstekende reputatie op te bouwen en al spoedig kon het merk Azzaro het aanbod uitbreiden met parfums.

Het eerste parfum, Azzaro for Women, werd gelanceerd in 1975. Tegenwoordig bezit Azzaro enkele tientallen parfums en werkt samen met de beste parfumontwerpers als Maurice Maurin, Alberto Morillas en Jacques Cavallier. De geur Azzaro belichaamt een moderne luxueuze lifestyle, gecombineerd met de kunst van het genieten van het leven.

In 2003, na de dood van Loris Azzara, kwamen de Franse ontwerpster Vanessa Seward, en later Arnaud Maillard en Alvaro Castejon aan het hoofd van het merk te staan Evenmin geleid door hen verloor het merk Azzaro ook maar iets van de duizelingwekkende kwaliteit en persoonlijke stijl.

Beoordeling Azzaro Azzaro Pour Homme

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!