Azzaro Azzaro Pour Homme

Bodyspray voor Mannen 150 ml (zonder verpakking)

Azzaro Azzaro Pour Homme Bodyspray  voor Mannen 150 ml (zonder verpakking)
Azzaro Azzaro Pour Homme Bodyspray  voor Mannen 150 ml (zonder verpakking)
Bodyspray voor Mannen 150 ml (zonder verpakking)
15,90

Code: AZZ0253 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
dinsdag 28-5-2019
Azzaro Azzaro Pour Homme
Bodyspray voor Mannen 150 ml (zonder verpakking) | 15,90

Beschrijving van het parfum Azzaro Azzaro Pour Homme

De lichaamsspray Azzaro Azzaro Pour Homme Azzaro Pour Homme is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde collectie. Laat de huid heerlijk geurend achter, waardoor hij je op elk moment van de dag een nieuwe portie energie en zelfbewustzijn geeft.

Over het merk Azzaro

Het merk Azzaro werd ontworpen naar het beeld van de oprichter, de Frans-Italiaanse modeontwerper Lorise Azzara. Loris werd geboren in Tunis, zijn ouders waren van Siciliaanse afkomst, maar in 1962 ging hij naar Parijs om de modewereld te veroveren. Voordat het merk in de jaren '60 eindigde, wist hij een uitstekende reputatie op te bouwen en al spoedig kon het merk Azzaro het aanbod uitbreiden met parfums.

Het eerste parfum, Azzaro for Women, werd gelanceerd in 1975. Tegenwoordig bezit Azzaro enkele tientallen parfums en werkt samen met de beste parfumontwerpers als Maurice Maurin, Alberto Morillas en Jacques Cavallier. De geur Azzaro belichaamt een moderne luxueuze lifestyle, gecombineerd met de kunst van het genieten van het leven.

In 2003, na de dood van Loris Azzara, kwamen de Franse ontwerpster Vanessa Seward, en later Arnaud Maillard en Alvaro Castejon aan het hoofd van het merk te staan Evenmin geleid door hen verloor het merk Azzaro ook maar iets van de duizelingwekkende kwaliteit en persoonlijke stijl.

Beoordeling Azzaro Azzaro Pour Homme

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!