Azzaro Azzaro Pour Homme

Aftershave Balsem voor Mannen 100 ml

Azzaro Azzaro Pour Homme Aftershave Balsem  voor Mannen  100 ml
Azzaro Azzaro Pour Homme Aftershave Balsem  voor Mannen  100 ml
44,00

Je bespaart 31%
Aftershave Balsem voor Mannen 100 ml
30,30

Code: AZZ0021 | Meer dan 20 st. in voorraad

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

1
PostNL
woensdag 24-7-2019
UPS Air Mail
woensdag 24-7-2019
Azzaro Azzaro Pour Homme
Aftershave Balsem voor Mannen 100 ml | 30,30

Beschrijving van het parfum Azzaro Azzaro Pour Homme

De aftershave balsem voor mannen Azzaro Azzaro Pour Homme Azzaro Pour Homme is een perfecte aanvulling op de geur uit dezelfde reeks. Het kalmeert niet alleen de geïrriteerde huid na het scheren, maar laat hem ook zacht, fris en geurend achter.

Over het merk Azzaro

Het merk Azzaro werd ontworpen naar het beeld van de oprichter, de Frans-Italiaanse modeontwerper Lorise Azzara. Loris werd geboren in Tunis, zijn ouders waren van Siciliaanse afkomst, maar in 1962 ging hij naar Parijs om de modewereld te veroveren. Voordat het merk in de jaren '60 eindigde, wist hij een uitstekende reputatie op te bouwen en al spoedig kon het merk Azzaro het aanbod uitbreiden met parfums.

Het eerste parfum, Azzaro for Women, werd gelanceerd in 1975. Tegenwoordig bezit Azzaro enkele tientallen parfums en werkt samen met de beste parfumontwerpers als Maurice Maurin, Alberto Morillas en Jacques Cavallier. De geur Azzaro belichaamt een moderne luxueuze lifestyle, gecombineerd met de kunst van het genieten van het leven.

In 2003, na de dood van Loris Azzara, kwamen de Franse ontwerpster Vanessa Seward, en later Arnaud Maillard en Alvaro Castejon aan het hoofd van het merk te staan Evenmin geleid door hen verloor het merk Azzaro ook maar iets van de duizelingwekkende kwaliteit en persoonlijke stijl.

Beoordeling Azzaro Azzaro Pour Homme

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!