Avon True NutraEffects

Matterende BB Crème SPF 15

Avon True NutraEffects Matterende BB Crème  SPF 15
Avon True NutraEffects Matterende BB Crème  SPF 15
Tint Medium 30 ml

Code: AVO4880 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Avon True NutraEffects
Tint Medium 30 ml

Product beschrijving Avon True NutraEffects

De BB-crème Avon True NutraEffects hydrateert de huid, effent zijn kleurtoon en laat het gezicht natuurlijk mooi achter.

Kenmerken:

  • vermindert kleine onvolkomenheden in de huid
  • biedt bescherming tegen zonstraling
  • verstopt de poriën niet
  • geeft de huid de benodigde hydratering

Ingrediënten:

  • het product is hypoallergeen

Hoe te gebruiken:
Breng de BB-crème aan op de schone huid.

Kenmerken

Effect
Bescherming tegen de elementen, Hydratatie, Matterend
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden
Zonbescherming
met SPF

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.