Avon Today Tomorrow Always My Everything for Her

Eau de Parfum voor Vrouwen 10 ml

Avon Today Tomorrow Always My Everything for Her Eau de Parfum voor Vrouwen  10 ml
Avon Today Tomorrow Always My Everything for Her Eau de Parfum voor Vrouwen  10 ml
10 ml

Code: AVO5234 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Avon Today Tomorrow Always My Everything for Her
10 ml

Beschrijving van het parfum Avon Today Tomorrow Always My Everything for Her

Avon Today Tomorrow Always My Everything for Her Eau de Parfum roept een vreugdevolle, opwindende en zorgeloze vakantiesfeer op en omringt je met lichtheid en frisheid.

  • bloemig-fruitige geur
  • voor de romantische vrouw
  • voor de gehele dag

Samenstelling

Samenstelling
Bergamot , Praliné, Roos
Geursoort
bloemig, fruitig

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.

 

Beoordeling Avon Today Tomorrow Always My Everything for Her

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!