Avon Sun Maxi Tan

Olie voor Versterking van de Bruining in Spray

Avon Sun Maxi Tan Olie voor Versterking van de Bruining  in Spray
Avon Sun Maxi Tan Olie voor Versterking van de Bruining  in Spray
150 ml

Code: AVO0645 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Bestel voor minimaal € 40 en kies een zomers cadeau in het winkelmandje.

Product beschrijving Avon Sun Maxi Tan

Het preparaat Avon Sun Maxi Tan geeft de door de zon belaste huid de nodige zorg en verlengt tegelijkertijd de duur van de verkregen bruining.

Kenmerken:

  • verdiept de intensiteit van de bruining
  • geeft de huid de nodige hydratatie
  • geeft het haar een fluwelige zachtheid

Hoe te gebruiken:
Masseer in na het verblijf in de zon met cirkelvormige bewegingen over de schone huid.

Kenmerken

Consistentie
olie
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.