Avon Skin So Soft Smooth

Ontharingscrème voor het Gezicht

Avon Skin So Soft Smooth Ontharingscrème  voor het Gezicht
Avon Skin So Soft Smooth Ontharingscrème  voor het Gezicht
15 ml

Code: AVO4892 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Avon Skin So Soft Smooth
15 ml

Product beschrijving Avon Skin So Soft Smooth

Het product Avon Skin So Soft Smooth zorgt voor een gemakkelijke ontharing en verzekert een mooie zachte huid.

Kenmerken:

  • verwijdert voorzichtig haren voor lange weken
  • heeft een zachte samenstelling voor de gevoelige huid
  • makkelijk te gebruiken

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies.

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.