Avon Simply DelicateIntiemhygiene Gel met Kamille

Avon Simply Delicate Intiemhygiene  Gel  met Kamille
Avon Simply Delicate Intiemhygiene  Gel  met Kamille
300 ml
2,90

Code: AVO08124 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 24-1-2020
UPS Air Mail
morgen al donderdag 23-1-2020
  • Product beschrijving
  • Over het merk
  • Review

Product beschrijving Avon Simply Delicate
Kenmerken

Het preparaat Avon Simply Delicate zorgt voor zachte en voorzichtige dagelijkse zorg voor de intieme gebieden van het lichaam.

Kenmerken:

  • wast zacht de gevoelige gebieden van het lichaam
  • respecteert de natuurlijke pH-waarde en herstelt deze
  • geurt heerlijk

Hoe te gebruiken:
Breng een kleine hoeveelheid van het preparaat aan op de intieme gebieden en spoel grondig af.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen
Consistentie
gel

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.

 

Review Avon Simply Delicate