Avon Segno Success Eau de Parfum voor Mannen

Avon Segno Success Eau de Parfum voor Mannen
Avon Segno Success Eau de Parfum voor Mannen
75 ml
10,40

Code: AVO08688 | Op voorraad
1
GLS
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Avon Segno Success
Samenstelling

De mannelijkheid, kracht en moed die in jou verborgen zitten, haal je met behulp van de eau de parfum voor mannen Avon Segno Success tevoorschijn. De geur zit barstensvol viriliteit en is een volmaakte benadrukking van je karakter, bij elke stap die je zet.

  • kruidige geur
  • houtachtige geur
  • aromatische geur met kruidige akkoorden
  • onderstreept je sexappeal en natuurlijke stoerheid
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Samenstelling
Haïtiaanse vetiver, Roze Peper , Amber
Geursoort
aromatisch, specerijen, houtachtig

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.

 

Review Avon Segno Success