Avon Pur Blanca

Bodyspray voor Vrouwen 100 ml

Avon Pur Blanca Bodyspray  voor Vrouwen  100 ml
Avon Pur Blanca Bodyspray  voor Vrouwen  100 ml
100 ml

Code: AVO06096 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Avon Pur Blanca

De lichaamsspray Avon Pur Blanca is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde collectie. Laat de huid heerlijk geurend achter, waardoor hij je op elk moment van de dag een nieuwe portie energie en zelfbewustzijn geeft.

Samenstelling

Topnoten
Freesia , Muntwater, Ylang-Ylang
Hartnoten
Pioenroos , Roos , Waterlelie
Basisnoten
Heliotroop , Muskus , Sandelhout

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.

 

Beoordeling Avon Pur Blanca

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!