Avon Planet Spa Perfectly Purifying

Bodycrème met Mineralen uit Dode Zee

Avon Planet Spa Perfectly Purifying Bodycrème  met Mineralen uit Dode Zee
Avon Planet Spa Perfectly Purifying Bodycrème  met Mineralen uit Dode Zee
200 ml
7,90

Code: AVO0136 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
dinsdag 23-7-2019
UPS Air Mail
dinsdag 23-7-2019
Avon Planet Spa Perfectly Purifying
200 ml | 7,90

Product beschrijving Avon Planet Spa Perfectly Purifying

Het preparaat Avon Planet Spa Perfectly Purifying verzorgt de huid van het hele lichaam en geeft deze de nodige hydratatie.

Kenmerken:

  • voedt en verzacht intens
  • verzacht en helpt een zijdezachte huid te bereiken
  • corrigeert droge huid
  • Dermatologisch getest

Hoe te gebruiken:
Breng het preparaat aan op de schone huid en masseer zachtjes in tot volledige absorptie. Gebruik naar behoefte.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.